Tema de nunta – Fluturi

inspiration board

Datorita procesului unic de transformare, a coloritului minunat si a duratei scurte de viata, fluturii au ajuns sa ocupe un loc unic si special in toate formele de decor, fie ca este vorba de bijuterii, tatuaje, rame foto, tablouri, materiale textile si, nu in ultimul rand, ca tema de nunta.
Fluturii sunt o tematica populara in randul tinerelor mirese, tematica fluturilor fiind una gratioasa si feminina, reprezentand o noua si frumoasa viata.
Perfecte pentru o nunta de primavara-vara, decoratiunile cu fluturi se pot folosi in ornarea torturilor de nunta, a buchetului de mireasa si chiar a rochiei.
Asta nu inseamna ca trebuie sa aplici fluturi pe fiecare element de decor. Fluturii sunt creaturi delicate, asa ca mici decoruri tematice sunt suficiente pentru a scoate in evidenta tema de nunta.
Am compus aceasta tabela ca sa va inspire in alegerea decorului pentru ziua nuntii.
Gasiti in imagini un aranjament floral cu fluturi pentru decorul mesei, un buchet de mireasa accesoraizat cu fluturi, marturii, servete de masa si invitatii de nunta cu fluturi. Tot in imaginea atasata gasiti si un model de decor cu fluturi pentru tortul de nunta, care poate completa perfect tema de nunta in discutie.
Si daca esti o mireasa curajoasa si vrei sa iesi in evidenta poti chiar sa iti pui fluturi in par.

Tema de nunta cu fluturi ofera variante nelimitate de decor, iar fluturii si nuntile se potrivesc de minune.

No Comments Yet.

Leave a comment