Portofoliu

Angelic Events si-a propus, in urma cu aproape 10 ani, sa creeze evenimente minunate, cu idei indraznete si mult bun gust. Tinand cont de ideile, dorintele si bugetul clientilor, echipa Angelic Events a dat mereu tot ce-i mai bun pentru a satisface si cele mai mari asteptari. Va prezentam in paginile de mai jos cateva dintre evenimentele noastre de suflet, evenimente la care am lucrat cu o echipa minunata de oameni talentati si experimentati.


 

 

 

Hotel Razvan - Martie 2015

Aranjamente de masa: realizate in vase de ceramica, din ranunculus, solidago, trandafiri, garofite si lisianthus.

 

 

 


 

 

Botez Ilinca - Scala - 2014 

Aranjamente de masa: realizate in cupe de inghetata de 10 cm inaltime, din orhidee dendrobium alba, minirosa alb, lisianthus ivory si floare de bumbac.

 

 

 


 

 Meg si Tudor - Fratelli - 2014

Aranjamente de masa: realizat pe suport de sticla de 60 cm inaltime, din trandafiri ivory, mathiolla alba, minirosa roz pal, lisianthus alb, gypsophilla roz si pittosporum;
Aranjament prezidiu: realizat din 3 piese - un aranjament de mijloc din trandafiri ivory, minirosa roz, mathiolla alba, orhidee dendrobium alba, lisianthus alb, gypsophlla roz si pittosporum, si doua aranjamente laterale realizate din bujori roz, lisianthus alb, minirosa roz, mathiolla alba, gypsophilla roz si pittosporum.Botez - Alexandria - 2014

Aranjamente de masa: realizat in suporti de lemn in forma de casute, din trandafiri portocalii, minirosa galben si crizanteme albe;
Lumanare: in forma de ursulet, realizata pe lumanare din ceara alba, simpla, din crizanteme si santini, decorata cu funda de satin.
Cristelnita: decorata cu buchetele din trandafiri portocalii, minirose galbene si crizantema, prinse cu fundite de satin albastre.
Decor stalp: realizat din orhidee dendrobium si crengute de ruscus italian.


 

 

Deea si Bogdan - 2013

Buchet mireasa: realizat din bujori roz, decorat cu funda de dantela si brosa metalica;
Buchet nasa: realizat din trandafiri roz, frezii galbene si oridee dendrobium roz, decorat cu funda de satin;
Aranjamente de masa: realizate in cutii de carton in diferite modele, cu hortensie alba, alstroemeria rosie, lalele albe, solidago, santini si bobite de hypericum rosu.
Decor prezidiu: realizat din 5 piese - o cutie ca cele de pe mese si 4 vase de tabla cu motive florale, toate decorate cu aceeasi combinatie de flori.

 

 


 

 

 Luisa si Paul - Resita - 2013

Buchet mireasa: realizat din frezii multicolore si ranunculus roz;
Aranjamente de masa: realizate de doveci, din crini albi, crizanteme galbene, roz si grena, liatris, limonium alb, trachelium mov, solidago si alstroemeria galbena, decorat cu lumanare;
Buchet cununie: realizat din trandafiri rainbow si orhidee cymbidium verde;
Decor tort: cupe de crin alb si ranunculus roz.

 

 

Vezi aici testimonialul lor!

 


 

 Botez Sasha - Palatul Ghica - 2011

Aranjamente de masa: 1) mere si iedera in cos de nuiele;
2) sfere din garoafe pe tava cu corcoduse;
3) sfere de crizanteme si molucella;
4) gardulet din bete decorat cu ranunculus in coji de oua;
5) frezii, ranunculus si trachelium in vas de piatra;
6) trandafiri albi, skimia si iedera;
7) Aranjament din bujori, crini, frezii, alstroemeria, garoafe si skimia, in vas decorat cu bete de scortisoara si lumanari;
8) Aranjament din bujori, lalele, trachelium, alstroemeria si frezii, pe suport decorat cu mere verzi;
9) Orhidee phalaenopsis in vas de sticla cu decor de sarma;
10) Lalele albe in vas decorat cu puf.

 

 


 

 Botez - Howard Johnson - 2011

Un botez cu decoratiuni florale inedite si originale, care au la baza culoarea turcoaz. Aranjamentul cu hortensie in nuante vintage, trandafiri roz si crengi de salcie decorate cu orhidee este cu siguranta unul modern si indraznet.

1) Lumanarea: hortensie in culori vintage si trandafiri albi, aranjate intr-o forma sferica pe lumanare din ceara alba, simpla, decorata cu beargrass.
2) Aranjamente de masa: baza semisferica din hortensie vintage, trandafiri roz si detalii din voal turcoaz, crengi de salix (salcie) decorate cu buchetele de hortensie si cupe de orhidee phalaenopsis alba.
3) Decor intrare salon: acelas aranjament floral.