Competitia mireselor – buchetul anului 2015

Colorful bouquetOrice mireasa isi doreste buchetul perfect pentru ziua nuntii, dar de multe ori costul florilor depaseste bugetul stabilit. Anul care vine Angelic Events iti ofera sansa sa castigi contravaloarea buchetului tau in cadrul concursului “Competitia mireselor”.

Cum ma inscriu in competitia mireselor?
Simplu! Te intalnesti cu un consultant Angelic, iti alegi decoratiunile pentru ziua nuntii si intri automat in concurs. Alegi serviciile Angelic Events si poti castiga contravaloarea buchetului tau de mireasa.

Cine se poate inscrie in competitia mireselor?
In competitia mireselor intra toate contractele pentru aranjamente si decoratiuni florale semnate pana la data de 31 Martie 2015, si a caror valoare totala depaseste 2500 lei.

Exista limita de pret pentru buchetele care intra in concurs?
Nu. Angelic Events nu impune o limita minima sau maxima pentru buchetele care intra in competitia mireselor. Tu hotarasti cat vrei sa castigi!

Cum se alege castigatorul?
Castigatorul va fi ales pe baza de vot. Toate buchetele de mireasa ale participantelor vor fi postate pe pagina de Facebook Angelic Events la data de 1 Octombrie 2015. Buchetul care strange cele mai multe like-uri pana la data de 20 Octombrie 2015 va desemna fericita castigatoare a competitiei mireselor.

Cum se aleg imaginile care intra in concurs?
Tu alegi poza preferata cu care vrei sa participi. Intra in concurs orice poza cu buchetul de mireasa.

Cine poate sa ma voteze?
Votul este liber! Poti primi like-uri de la persoanele din lista ta de prieteni, de la alti clienti Angelic Events care urmaresc pagina oficiala de Facebook, sau de la orice persoana la care a ajuns link-ul cu poza ta. Trebuie doar sa te asiguri ca primesti like-uri la poza corecta. Vor fi luate in considerare doar like-urile pentru poza postata pe pagina Angelic Events.

Cand se anunta castigatoarea?
Mireasa castigatoare va fi anuntata pe data de 21 Octombrie 2015, pana la ora 19:00. Numele castigatoarei va fi publicat pe pagina de Facebook si anuntat telefonic de un consultant.

Cand si unde se elibereaza premiul?
Premiul se va ridica de la atelierul Angelic Events in cel mult 10 zile de la desemnarea castigatoarei.

Pot alege sa nu particip la competitia mireselor?
Da. Orice client Angelic Events are dreptul sa refuze participarea la concurs.